Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Izjava povodom nekorektnog članka u Glasu Istre od 30.07.2018 - "ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud"

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
administrator
Ocjena: / 65
LošeOdlično 

Čovjek Aljoša iz obitelji Đurić
Email: aljosa[at]cromalternativemoney.org
Utorak 31 srpnja 2018

Glas Istre novine d.o.o.
Japodska 28, 52100 Pula

 

Izjava povodom članka 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ
iz Pule morat će na sud' - objavljenog u Glasu Istre 30.07.2018

 

 

Poštovani,
dana 07.03.2018 na stranicama medija 'Glas Istre' objavljen je veoma korektno napisan članak o meni, kojeg potpisuje novinarka Marica Košta. Ovih dana, točnije 30.07.2018, na stranicama tog istog Glasa Istre objavljen je još jedan, neiskusnom oku jako sličan no ipak drastično različit članak u kojem, iz stanovitog meni nepoznatog razloga, ama baš nigdje ne piše 'Aljoša iz obitelji Đurić'. Činjenica stoji da stoga što je navedeni članak popraćen slikom mene, čovjeka Aljoše iz obitelji Đurić, isti nekorektno aludira odnositi se na mene - što međutim zbog čitavog niza iznijetih pogrešnih podataka nipošto i ni pod kojim okolnostima nikako nije slučaj! Zato vam uredno dostavljam ovu svoju Izjavu kojom pravovremeno na to reagiram u svrhu vlastite legitimne samoobrane.

Usput rečeno, na navedeni novinarski članak iz Glasa Istre od 30 srpnja 2018 kojeg potpisuje Mateo Sardelin, ne bih se ni obazirao da me upravo prije neki dan, 29.07.2018, tzv. svjetska veličina Korado Korlević nije doista strašno motivirao svime što je izrekao tijekom gostovanja u emisiji HRT-a 'Nedjeljom u dva'. Astronomija, zvjezdarnica u Višnjanu, divna životna shvaćanja i s njima povezana razmišljanja i tvrdnje na stranu, ispraznio čovjek bez dlake na jeziku pun mu kufer sveopćeg parazitiranja ovdašnjih marioneta i uhljeba na produktivnosti radne snage tzv. Državnog sustava - posljedično dovedenog do frapantno lukave krajnje "blesavosti", totalno orijentirane prema gušenju svake sposobnosti neovisnog zaključivanja vlastitom glavom.

 

================================================

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV ALJOŠE ĐURIĆA
ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud
Zbog krivotvorenja registarske oznake morat će na sud

Pulski Općinski sud potvrdio je optužnicu pulskog Općinskog odvjetništva protiv Aljoše Đurića zbog kaznenog djela krivotvorenja isprava iz kolovoza prošle godine u Puli. Đurić, poznat kao "Suveren" i onaj koji nije osoba već čovjek trebati će u sudskoj dvorani odgovarati zbog kaznenog djela koje, je smatra odvjetništvo, počinio time što je na svoje vozilo koje je za njega putno pomagalo, stavio obavijest "Suveren" na mjesto registracijske tablice.

Obavijest umjesto tablice

Đurić je javnosti poznat po svojim stavovima oko definicije osobe, odnosno čovjeka, svoje slobode i suverenosti te shvaćanju da nad njim nitko nema moć vladanja ili primjenjivanja zakona. Jednako tako, pisali smo opsežnu priču o njemu kada ga je u ožujku ove godine policija presrela na Verudi te se dva sata nadmudrivao s policijom oko izlaska iz vozila.
Razlog njegovog zaustavljanja na Verudi su i ovoga puta bile registarske pločice na automobilu, na kojima umjesto klasičnih oznaka stoji "SUVEREN" što je privuklo policajce. Ova optužnica koja je potvrđena na pulskom sudu se ne odnosi na slučaj iz ožujka ove godine, već iz studenog 2016. zbog identičnog djela. Pulski sud je prilikom razmatranja optužnice riješio da je prihvati u cijelosti, zbog osnovane sumnje da je okrivljenik počinio kazneno djelo za koje se tereti optužnicom što proizlazi iz "Obavijesti o upotrebi privatnog putnog pomagala za putovanje planetom zemljom u vlastite privatne svrhe", stoji u rješenju suda.

Podsjetimo da je Đurić duže vremena upravljao automobilom pulskim ulicama s natpisom "suveren" sprijeda, a "sovereign" straga. Ne čudi činjenica da su pulski policajci reagirali na to i presreli ga na Verudi. Presretanje i odvođenje u prostorije policije su trajali više od dva sata, a tamo je nakon ispitivanja uhićen zbog krivotvorenja isprava, no pušten je istu večer doma. U razgovoru za naš list u ožujku ove godine, Đurić je iznio priču o svojim pogledima. Kazao je da policija nema nikakva prava nad njim jer je on čovjek, a ne osoba. Đurić je u više navrata policiji pokazivao kopiju presude arbitražnog suda pravde udruge Čovjek, no to mu nije pomoglo. U toj presudi stoji da "Ideja ili vjerovanje kojeg netko gaji u svojem umu temeljem odore koju nosi, značke koju mu je netko dao ili tzv. ovlasti koje mu je netko rekao da ima je, na kraju krajeva, samo ideja koja nema uporište u stvarnosti, istini i prirodnim zakonima".

Slobodni mislilac i istraživač

Samoobrazovani slobodni mislilac i neovisni istraživač Aljoša Đurić je kao govornik sudjelovao na međunarodnim konferencijama zajedno s raznim svjetskim autoritetima iz financijske i monetarne sfere, ali i predstavnicima UNESCO-a i utjecajnima političarima. Osnivač je Udruge Crom alternativna razmjena i sustav alternativne valute Crom, koji su ugašeni 25. rujna 2013, kad je krenula cijela priča oko suverenosti. Ne nameće sudionicima administrativni monopol na odabir platnog sredstva odnosno sredstva za razmjenu, već maksimalno korektno svakom članu omogućuje poslovati i trgovati kroz bilo koje zakonsko i alternativno sredstvo plaćanja ili sredstvo razmjene po njegovom vlastitom izboru. Unutar sustava kao univerzalna, ali neobavezna opcija platnog sredstva cirkulira Crom Alternativna Valuta - kombinacija fiksne količine pet plemenitih metala. Za razliku od službenog monetarnog sustava putem kojeg se na mističan način odvija transfer stvarnog bogatstva iz ruku radne populacije zaraćene same sa sobom u ruke elitne nekolicine, Crom predstavlja pošten i održiv model kooperativne ekonomije. (Piše Mateo SARDELIN)

 

Dana 31.07.2018, čovjek Aljoša iz obitelji Đurić uredno je u Glasu Istre uručio svoju Izjavu povodom nekorektnog članka objavljenog u tom mediju 30 srpnja 2018 - naslovljenog 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud'

(klikni na sliku za veću sliku)

 

================================================

 

Dakle, dragi čovječe Mateo Sardelin, prije sveg ostalog, dana 29.05.2018 pokušao sam na kompletno miroljubiv način pronaći moje, ukradeno mi privatno putno pomagalo. Tom su mi prilikom na planeti Zemlji, u tzv. zgradi Postaje prometne policije Pula, čovjek koji je rekao da je on 'Dario Ribar - Značka br. 2473, Iskaznica br. B015' i čovjek koji je rekao da je on 'Dean Pavletić - Značka br. 2473, Iskaznica br. B015' te još neki, bezuspješno pokušali poturiti na potpis više Dokumenata - kriminalno me pri tome nastojeći krivotvoriti u tzv. 'osobu Republike Hrvatske ĐURIĆ ALJOŠA'. Na jednom od tih Dokumenata (KLASA 471-01/18-15/390; URBROJ 513-02-1983/2-18-12) s pečatom 'REPUBLIKA HRVATSKA' uz nečiji vlastoručni potpis, ubilježeno je sljedeće: “Obratili smo se čovjeku ispred nas smatrajući da je on osoba ALJOŠA ĐURIĆ. Dotični nam je dao do znanja da on nije osoba ALJOŠA ĐURIĆ, da s tom osobom nema nikakve veze, i da je on čovjek Aljoša iz obitelji Đurić na planeti Zemlji”.
Ono što je u pogledu ove situacije najvažnije, jeste lažna tvrdnja koja mi je tada od strane dotičnih izrečena ravno u lice, kako se stoga što je potpuno opravdan isključivo time što se dogodio davno "onda", slobodno može zanemariti ratni zločin koji je u ime tzv. 'Republike Hrvatske' i tzv. 'Hrvatskog naroda' nada mnom počinjen početkom 1990-ih, kad sam iako ne-hrvatski državljanin nasilno protiv moje volje beskrupulozno pokupljen ratovati njene krvave ratove i kad mi je između ostalog drsko ukraden moj neporecivi proporcionalni dio sveukupne društvene svojine iz bivše tzv. SFRJ.

 

Dana 31.07.2018, čovjek Aljoša iz obitelji Đurić uredno je u Glasu Istre uručio svoju Izjavu povodom nekorektnog članka objavljenog u tom mediju 30 srpnja 2018 - naslovljenog 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud'

(klikni na sliku za veću sliku)

 

Nadalje, utorka 03 srpnja 2018, na server Glasa Istre pristigao je moj email naslovljen 'Obavijest za javnost o kriminalu u Hrvatskoj pošti' - glede krivotvorenja urednog uručenja preporučenih poštanskih pošiljki RF106610688HR, RC905295920HR, RC906249895HR i RC658311855HR nepostojećem primatelju tzv. 'osobi RH ĐURIĆ ALJOŠA'.
Dragi čovječe Mateo Sardelin, i naslov i sadržaj novinarskog članka kojeg potpisuješ - proizlaze iz Dokumenta 'K-535/2017' (s oznakama fikcije 'REPUBLIKA HRVATSKA') čija je pak navodno uredna dostava nepostojećem primetelju sastavni dio prethodno navedene moje 'Obavijesti za javnost o kriminalu u Hrvatskoj pošti'. Pretragom web stranice tzv. 'Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske' naslovljene 'e-Predmet', sasvim je lako ustanoviti da uz Dokument 'K-535/2017' stoji 'Tanja Skandel Monas'.
To rečeno, dana 09.07.2018 pokušao sam na kompletno miroljubiv način pronaći i stupiti u kontakt s onime tko mi drsko i prepotentno, nelegitimno maltretira staru i bolesnu majku ubacujući svakojake koještarije u tzv. poštanski sandučić s donje slike:

 

Dana 31.07.2018, čovjek Aljoša iz obitelji Đurić uredno je u Glasu Istre uručio svoju Izjavu povodom nekorektnog članka objavljenog u tom mediju 30 srpnja 2018 - naslovljenog 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud'

(klikni na sliku za veću sliku)

 

Tom mi je prilikom na planeti Zemlji, u tzv. zgradi 'Općinskog suda u Puli', naoružani čovjek u tzv. uniformi Pravosudne policije prepriječio put ispred tzv. portirnice - usputno tvrdeći kako on nije čovjek već 'Značka br. 0024'. Nakon što sam dotičnome, pokazujući mu gornju sliku, uljudno i ljubazno obrazložio kojim povodom dolazim, ovaj me nešto docnije otpratio do jednog od tamošnjih mnogih ureda. S onime tko me u tom uredu dočekao, komunicirao sam cirka 5 minuta. Taj isti tada mi je oči u oči, direktno u lice tvrdio više puta da je on 'živi čovjek Tanja Skandel Monas', te me je jedanput pokušao prevariti svojom gnjusnom laži da su čovjek i osoba jedno te isto i da između njih nema nikakve i nijedne razlike.

Dragi Mateo Sardelin, čovjek i osoba zatvoreni su za bilo koju i ikoju raspravu. Iz prostog i jednostavnog razloga što to da je čovjek živo biće od krvi i mesa a osoba pravna fikcija nisu šuplja naklapanja, bezvezne pretpostavke i/ili kojekakve teorije - već nasuprot tome nepobitne činjenice oko kojih nema niti može da bude ikakvog eventualnog spora. Dakle zlu ne trebalo, još jednom ponavljam: nema nikakvih mojih stavova oko definicije osobe odnosno čovjeka - nego se radi o neoborivom jedinstvenom stvarnom činjeničnom stanju!

Pri kraju ove moje Izjave, neporeciva je činjenica također i ta da sam listopada 2013 krajnje legitimno i potpuno uredno te apsolutno punovaljano, definitivno raskinuo sve i bilo koje veze sa svakom pojedinačnom neživom izmišljotinom koja sugestivno pretendira biti orginalni ja - slobodan suvereni čovjek na planeti Zemlji Aljoša iz obitelji Đurić. Navedenu potpunu urednost i apsolutnu punovaljanost nepobitno dokazujem sljedećim Dokumentom iz 2015 godine s pečatom 'REPUBLIKA HRVATSKA', kompletno uredno upućenim i krajnje ispravno dostavljenim nikome drugome nego: 'Aljoša iz obitelji Đurić, putem aljosa[at]cromalternativemoney.org':

 

Dana 31.07.2018, čovjek Aljoša iz obitelji Đurić uredno je u Glasu Istre uručio svoju Izjavu povodom nekorektnog članka objavljenog u tom mediju 30 srpnja 2018 - naslovljenog 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud'

(klikni na sliku za veću sliku)

 

Drugim je riječima, dragi Mateo Sardelin, totalno nesporno da na popratnoj slici članka objavljenog u Glasu Istre 30.07.2018 kojeg ti potpisuješ, nisu ni ČOVJEK ALJOŠA ĐURIĆ niti OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ ili bilo tko drugi već čovjek Aljoša iz obitelji Đurić, a on nipošto neće morati na tzv. Pulski općinski sud već je to njegov slobodan izbor; on nipošto nije krivotvorio nikakve tzv. isprave; njega iskreno boli ona stvar za nekakva smatranja nekakvog tzv. odvjetništva; on se u ožujku ove godine nipošto nije dva sata nadmudrivao s policijom na Verudi već je dva sata od naoružanih ljudi koji su mu kompletno neligitimno oduzeli slobodu putovanja po planeti Zemlji bezuspješno zahtjevao predočenje nepobitnog dokaza o ikojoj njihovoj nadležnosti nad njim; on nipošto niti je prometovao teritorijem tzv. Republike Hrvatske niti je to činio u tzv. vozilu; on na svom privatnom putnom pomagalu nipošto nema nikakve registarske tablice; navodno njegovo identično djelo iz 2016 nipošto nije imalo identično jer je tada njegovo privatno pomagalo bilo u stanju mirovanja a on podosta udaljen od njega u skroz drugačijoj vibri od putovanja istime po planeti Zemlji; on nipošto niti je ikakav okrivljenik niti je počinio ikakvo kazneno djelo; on je a nipošto okrivljenik ALJOŠA ĐURIĆ vlastoručno potpisao 'Obavijest o upotrebi privatnog putnog pomagala za putovanje planetom zemljom u vlastite privatne svrhe'; i tako dalje i tako dalje redom jedno za drugim...

Uz istinsko gađenje prema ovakvom tzv. državizmu kao navodno najuspješnijem obliku ljudskog organiziranja marljivo usavršavanom posljednjih tisućljeća, preuzimajući potpunu odgovornost za sve moje tvrdnje te se časno zaklinjući da niti jedna od njih nimalo ne odudara od jedinstvenog stvarnog činjeničnog stanja, ovoj svojoj Izjavi nezaobilazno prilažem i neizostavni PS: što se tiče u članku spomenutog navodnog mog nadmudrivanja s nekime i konačnog pravomoćnog Pravorijeka Arbitražnog suda pravde udruge Čovjek, niti sam ikako dužan niti mi je imalo na pameti upuštati se s ikime u ikoju iole ozbiljniju eventualnu raspravu o ovdje navedenoj uzavrijeloj tematici - prije nego li mi se glede iste uredno ne dostavi službeni rezultat kakvog god nadmudrivanja između Dražena Kasala i Tanje Skandel Monas ili koga već drugog s njemu suprotne strane.

 

Planeta Zemlja, utorak 31.07.2018
Čovjek Aljoša iz obitelji Đurić

Dana 31.07.2018, čovjek Aljoša iz obitelji Đurić uredno je u Glasu Istre uručio svoju Izjavu povodom nekorektnog članka objavljenog u tom mediju 30 srpnja 2018 - naslovljenog 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud'.

Uredno uručenje ove Izjave potpisala 31.07.2018 Marica Košta.

 

_____________________________________________

Rješenje o nadležnosti i Konačni pravomoćni Pravorijek Arbitražnog suda pravde udruge Čovjek

_____________________________________________

 

Dana 31.07.2018, čovjek Aljoša iz obitelji Đurić uredno je u Glasu Istre uručio svoju Izjavu povodom nekorektnog članka objavljenog u tom mediju 30 srpnja 2018 - naslovljenog 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud'.

Dana 31.07.2018, čovjek Aljoša iz obitelji Đurić uredno je u Glasu Istre uručio svoju Izjavu povodom nekorektnog članka objavljenog u tom mediju 30 srpnja 2018 - naslovljenog 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud'.

(klikni na slike za veće slike)

 

Dana 31.07.2018, čovjek Aljoša iz obitelji Đurić uredno je u Glasu Istre uručio svoju Izjavu povodom nekorektnog članka objavljenog u tom mediju 30 srpnja 2018 - naslovljenog 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud'.

Dana 31.07.2018, čovjek Aljoša iz obitelji Đurić uredno je u Glasu Istre uručio svoju Izjavu povodom nekorektnog članka objavljenog u tom mediju 30 srpnja 2018 - naslovljenog 'ČOVJEK, A NE OSOBA ALJOŠA ĐURIĆ iz Pule morat će na sud'.

(klikni na slike za veće slike)

 

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 4634 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu