Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Zašto umrežavanje i zašto toliko zbunjuje?
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Zašto umrežavanje i zašto toliko zbunjuje?

Zašto umrežavanje i zašto toliko zbunjuje? 10 years, 8 months ago #965

Oni neki zaključci do kojih smo mi došli i koji su nam se kao svijesnim bićima stalno nametali su slijedeći:
- od kada je svijeta i lijeka, stalno nas dijele po onoj poznatoj valuti - podijeli pa vladaj
- dijele nas na bijele i crne, lijeve i desne, vjernike i ateiste, katolike i muslimane, i nema tim podijeljenostima kraja

Mogli bi sada nastavljati sa zaključcima, vjerujte nam, čitave bi se knjige o tome dale ispisati. Upravo što je ta razdioba proizašla iz niskih pobuda, zatvorenih sustava koji samo žele manipulirati ljudima, da bi lakše sprovodili sve svoje namjere, Jupiter Projekt si je kao jednu od najvećih misija uzeo za SPAJANJE.

I tako, danas se većina nas iz dana u dan susreće sa vrlo različitim grupama. Surađujemo sa doktorima, intelektualcima, novinarima, ateistima, vjernicima, seljacima i običnim građanima. Ima nas i totalno apolitičnih i umjetnika i onih malo manje apolitičnih i onih koji su napola pismeni. Na divno zadovoljstvo, u jednom takvom okruženju, ući se nezaustavljivo, stvaraju se savezi i konkretne se stvari napokon mogu izrealizirati.

Sjetite se samo filma V for VENDETA ili O za OSVETU. Ideja je ta koja je neokaljana i koja živi vječno. I zato, živimo i radujemo se IDEJI SLOBODE i IDEJI LJUBAVI. To je ono što nas pokreće. Kako bi uopće bilo i moguće drugačije djelovati, ako su nam glavna hrana takva vrsta goriva?
DUCTUS EXEMPLO!
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.12 seconds